Uw bijdrage maakt het verschil!

Met uw financiële steun helpt u de honden en katten van onze rescuers in Roemenië, Noord-Macedonië en Servië. Maar ook de honden en katten die eerst naar een opvanger in Nederland gaan, hebben uw hulp hard nodig. Wij zorgen ervoor dat uw bijdrage rechtstreeks ten goede komt aan deze dieren. Zij verdienen tenslotte allemaal een kans op een goed, veilig en gezond leven!

Uw donatie wordt onder andere gebruikt voor:

  • Dierenartskosten
  • materialen ter verbetering van de privéshelters. Denk aan het aanleggen van water of elektriciteit, schaduwplekken, hokken en overkappingen om te schuilen, ruimte om te spelen
  • kosten voor tijdelijke opvang in het land van herkomst, zoals in pensions.
  • voer voor de straathonden in Macedonië en voor de honden en katten in de privéshelters van onze rescuers
  • sterilisatiecampagnes

Doneer
Wilt u nu gelijk bijdragen? Scan dan deze qr-code via uw account voor internetbankieren.

Of klik op deze knop:

Vrienden van Dogs on a Journey
U kunt ook onze Vriend worden! De geweldige club Vrienden die wij al hebben, maakt maandelijks een bijdrage over op ons rekeningnummer: NL78 RABO 0342 6480 47 t.n.v. Dogs on a journey. Wat zijn wij hier blij mee, want met een vaste, maandelijkse bijdrage kunnen we nóg beter helpen!

Wij houden de Vrienden via Messenger elk kwartaal op de hoogte hoe zij de honden en katten geholpen hebben. Wordt u ook Vriend? Mail ons dan via dogsoaj@gmail.com. Op uw verzoek voegen wij u toe aan de Messengergroep. Hiervoor heeft u wel een Facebookaccount nodig.

U helpt met elke bijdrage, klein of groter! Bedankt namens alle honden & katten!