Uw bijdrage maakt het verschil!

Met uw financiële steun helpt u de honden en katten van onze rescuers in Roemenië, Noord-Macedonië en Servië. Maar ook de honden en katten die eerst naar een opvanger in Nederland gaan, hebben uw hulp hard nodig. Wij zorgen ervoor dat uw bijdrage rechtstreeks ten goede komt aan deze dieren. Zij verdienen tenslotte allemaal een kans op een goed, veilig en gezond leven!

Uw donatie wordt onder andere gebruikt voor:

  • Dierenartskosten
  • Materialen ter verbetering van de privéshelters. Denk aan het aanleggen van water of elektriciteit, schaduwplekken, hokken en overkappingen om te schuilen, ruimte om te spelen
  • Kosten voor tijdelijke opvang in het land van herkomst, zoals in pensions.
  • Voer voor de straathonden in Macedonië en voor de honden en katten in de privéshelters van onze rescuers
  • Sterilisatiecampagnes

Doneer
Wilt u nu gelijk bijdragen? Scan dan deze qr-code via uw account voor internetbankieren.

Of klik hier:

Of voer onze accountgegevens handmatig in:

NL78 RABO 0342 6480 47

t.n.v. Dogs on a journey

Vrienden van Dogs on a Journey

U kunt ook onze Vriend worden! De geweldige club Vrienden die wij al hebben, maakt maandelijks een bijdrage over op ons rekeningnummer: NL78 RABO 0342 6480 47 t.n.v. Dogs on a journey. Wat zijn wij hier blij mee, want met een vaste, maandelijkse bijdrage kunnen we nóg beter helpen!

Wij houden de Vrienden via Messenger elk kwartaal op de hoogte hoe zij de honden en katten geholpen hebben. Wordt u ook Vriend? Mail ons dan via dogsoaj@gmail.com. Op uw verzoek voegen wij u toe aan de Messengergroep. Hiervoor heeft u wel een Facebookaccount nodig.

U helpt met elke bijdrage, klein of groter! Bedankt namens alle honden & katten!

Wist je dat? Je kunt ook doneren als cadeau!

Laat ons weten of je een donatie wilt doen ter ere van een dierbare en vermeld de naam ervan. Schrijf hiervoor een e-mail naar dogsoaj@gmail.com waarin je jouw transactiebevestiging met ons deelt. Wij sturen je een speciaal donatie certificaat, gepersonaliseerd met de naam van jouw dierbare. Op verzoek verstrekken wij het certificaat graag in het Engels of Duits.

Geef het certificaat aan jouw dierbare en laat zien welke impact je in zijn of haar naam hebt gemaakt. Ze zullen zeker geraakt worden door jouw attente gebaar en de positieve verandering die je samen teweegbrengt.