Adel

Adel

Reu/Teef: Teef

Sociaal met honden: middelmatig

Leeftijd: 2 tot 3 jaar

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middel groot

Zeg hallo tegen Adel, een geweldige teef met een mix van Labrador. Adels reis begon toen onze redder Elena haar meenam naar een nabijgelegen dorp om te steriliseren, maar ontdekte dat ze besmet was met hartworm. Elena besloot haar onder haar hoede te houden en de nodige behandeling en ondersteuning te bieden voor Adels herstel.

Adel wordt geschat op ongeveer 2-3 jaar oud en heeft een hart vol zoetheid en liefde. Haar aanhankelijke aard komt tot uiting als ze knuffels zoekt en graag tijd met mensen doorbrengt. Adel’s zachte en liefdevolle houding maakt haar tot een ideale metgezel voor diegenen die op zoek zijn naar een loyale en toegewijde harige vriend.

Adel is comfortabel en vriendelijk met de honden waarmee ze gewend is te leven. Ze kan echter op haar hoede zijn voor nieuwe honden en accepteert ze misschien niet gemakkelijk. Het is belangrijk op te merken dat Adel een leidende rol op zich neemt tussen de honden in het asiel. Verder is ze een hele lieve en zachtaardige hond, zowel van binnen als van buiten.

Als je op zoek bent naar een hondenmaatje die je zal overladen met liefde en genegenheid, dan is Adel de perfecte match. Haar hartwormaandoening wordt behandeld en met de juiste zorg en follow-up kan ze een gezond en gelukkig leven leiden.

We zoeken een speciale adoptant die de unieke omstandigheden van Adel begrijpt en haar een liefdevolle en ondersteunende omgeving kan bieden. Met geduld, liefde en de toewijding om Adel te helpen socialiseren en zich aan nieuwe honden aan te passen, zal ze floreren in een forever home. Wil je Adel onder je vleugels nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Adel in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Adel zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Adel in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Adel sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.

Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Adel hier sponsoren.


Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit