Aki

Aki

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: 3 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein 8 kg

Aki leeft samen met Medi in een huis met nog 2 andere honden en met katten. Het is dus een heel sociaal kereltje. Met zijn 3 jaar is hij nog lekker speels, hij geniet van het spelen met zijn huisgenootjes.

Aki hoeft niet perse samen met Medi geplaatst worden. Aki is het dus gewend in huis te leven en is dan ook zindelijk. Het is een klein hondje van 8 kg. Een van de baasje van Aki is onlangs overleden en zijn overgebleven baas krijgt het maar niet voor elkaar een appartement te vinden waar ze alle 4 de honden mag houden. Er zit in dit geval niets anders op dan een nieuw thuis voor ze te vinden. Wij zijn blij dat ze voor deze weg hebben gekozen. Beiden kereltjes zijn lief, sociaal en wij denken dat ze hier heel goed zouden kunnen aarden.

Heeft u interesse in Aki? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Aki in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Aki zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Aki:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit