Anita

Anita

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: ongeveer 3 jaar

Formaat: Klein 30 cm, 13 kg

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Lieve Anita was een hondje van de straat, zij werd geholpen door haar rescuer (aanvankelijk voor een sterilisatie, maar ze bleef door haar fijne karakter). Anita verblijft in de kleine shelter van Nicol in Roemenië en is geschat 3 jaar oud.
Het is naar mensen toe in eerste instantie een beetje een voorzichtig hondje, maar als het ijs eenmaal gebroken is, is het een knuffelkontje eerste klas. Ook is zij heel erg sociaal met andere honden, maar ook met katten.
Nicol durft met enige zekerheid, mits dit op een juiste manier begeleid wordt te zeggen, dat ze betrouwbaar en dus plaatsbaar met kinderen is.
Haar energielevel wordt aangeduid met een 7, dat wil zeggen, dat dit geen hondje is om alleen mee ‘bank te hangen’. Zij zal er lekker op uit willen trekken en voldoende fysieke en mentale uitdagingen nodig hebben.

Anita is ongeveer 30 cm op de schoft met een gewicht van ongeveer 13 kg.

Heeft u interesse in Anita?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Anita via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Anita zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om <naam hond> in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Anita sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Anita hier sponsoren.


Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit