Ari

Ari

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer mei 2022

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Middelmaat met ongeveer 45-50 cm en 25 kg

▪️ Verblijft in: Roemenië

Mooie Ari is geboren in ongeveer mei 2022 en verblijft momenteel in Roemenië. Ari werd samen met zijn twee zussen en een broer achtergelaten bij een kaaswinkel. Hij is opgevangen door onze rescuer Nicol en zoekt een warm en liefdevol thuis.

Ari, die nu zo´n 48 cm is en 25 kilo weegt, is een vriendelijke en sociale hond, die hooguit soms een beetje moet opwarmen als je hem voor het eerst ontmoet. Hij gaat goed om met zowel mannelijke als vrouwelijke honden en ook met katten. Hij zou zich ook zeer op zijn gemak voelen in een gezin met kinderen. Uiteraard moet de kennismaking tussen kind en hond altijd zorgvuldig begeleid worden, zeker in het begin.

Deze mooie jongen werd behandeld voor een huidaandoening toen hij in het asiel kwam. Nu heeft hij een prachtig glanzende vacht en staat hij te trappelen om op reis te gaan, naar zijn voor-altijd-huisje!

Heeft u het gevoel dat Ari een fijn hondenmaatje voor u kan zijn en kunt u hem geven wat hij nodig heeft?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Ari in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Ari zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Ari in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Ari sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.

Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Ari hier sponsoren.