Ari

Ari

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Jonge hond, ongeveer 11 maanden

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat van bijna 50 cm en 25 kilo

Mooie Ari is bijna een jaar oud en verblijft momenteel in Roemenië. Ari werd samen met zijn twee zussen en een broer achtergelaten bij een kaaswinkel. Hij is opgevangen door onze rescuer Nicol en zoekt een warm en liefdevol thuis.

Ari, die nu zo´n 48 cm is en 8 kilo weegt,  is een vriendelijke en sociale hond, die hooguit soms een beetje moet opwarmen als je hem voor het eerst ontmoet. Hij gaat goed om met zowel mannelijke als vrouwelijke honden en ook met katten. Hij zou zich ook zeer op zijn gemak voelen in een gezin met kinderen. Uiteraard moet de kennismaking tussen kind en hond altijd zorgvuldig begeleid worden, zeker in het begin.

Deze knapperd werd behandeld voor een huidaandoening toen hij in het asiel kwam. Nu heeft hij een prachtig glanzende vacht en staat hij te trappelen om op reis te gaan, naar zijn voor-altijd-huisje!

Heeft u het gevoel dat Ari een fijn hondenmaatje voor u kan zijn en kunt u hem geven wat hij nodig heeft? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Ari in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Ari zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Ari:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit