Azra

Azra

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: ongeveer 1 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat, 52 cm en 15 kilo

Graag stellen wij dit leuke meisje aan u voor! Azra werd in Macedonië door rescuers Iva en Misko in slechte staat van de straat gered. Ze is gevonden met haar moeder, haar zusje Ambra, broertje Atos en andere zusje Athena. Het was hartverscheurend om ze zo klein, kwetsbaar en ziek aan te treffen. Helaas is Athena na een week overleden aan Parvo. 

Azra heeft de eerste tijd van haar leven in een pension geleefd, waar ze lekker mocht rondrennen en spelen met andere honden. Sinds een paar maanden woont zij in een huis, omdat haar redders graag wilden dat ze het leven binnen leerde kennen, omringd door mensen. Broertje Atos is inmiddels geadopteerd. Azra wacht nog op iemand die helemaal verliefd op haar wordt en haar een eigen plekje voor de rest van haar leven geeft.

Azra is met haar 52 centimeter net iets kleiner dan haar zusje en ze weegt zo’n 15 kilo. Azra is een erg vriendelijk meisje dat zich graag laat aaien en blij kwispelt met haar staart. Kortom een hondje om erg vrolijk van te worden. 

Iva en Misko hebben Azra getest met katten. Ze vond het, net als haar zus, erg interessant en wilde graag de oortjes van de katten likken. Ze leek de katten eigenlijk wel leuk te vinden en gedroeg zich netjes tijdens deze kennismaking. Ook tegen honden die ze voor het eerst ziet, is ze voorkomend.

Dit lieve teefje van ongeveer 1 jaar oud is gesteriliseerd en heeft al haar vaccinaties gehad. Kortom helemaal klaar voor een reis naar Nederland of België voor haar eigen voor-altijd-huisje.

Heeft u interesse in deze lieverd? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Azra in via de link hieronder.

Invulformulier voor Azra:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform