Badoe

Badoe

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geschat 1,5 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: klein, 25 cm, zo’n 4 kilo

Wat was het geweldig om deze kleine hartenbreker in het echt te mogen ontmoeten tijdens ons bezoek aan rescuer Gabriëla in Roemenië. Badoe is echt een hondje waar je veel plezier van en mee hebt! Wat was hij elke keer blij om ons te zien. 

Wij kunnen maar niet begrijpen dat zijn eigenaar hem achter heeft gelaten tijdens een sterilisatiecampagne. Om het aantal zwerfhonden en puppy’s een halt toe te roepen, wordt er door het gemeente-asiel regelmatig een campagne georganiseerd. Dan komt er een groep bevlogen dierenartsen uit Boekarest die zo’n 200 honden steriliseren in 3 dagen tijd. Ook de lokale bevolking van Onesti kan hun hond hier gratis heen brengen. Badoe is dus gecastreerd, maar nooit meer opgehaald. Wij begrijpen daar dus niks van. Als je dit koppie ziet en je weet hoe ontzettend leuk hij is, wil je hem toch nooit meer laten gaan?

Dit kleine mannetje is maar zo’n 25 centimeter, maar dat wordt ruim gecompenseerd door zijn sprankelende uitstraling en lieve karakter. Hij weegt circa 4 kilo en wordt op 1,5 jaar geschat.

In de privé shelter van Gabriëla hebben we heerlijk met Badoe geknuffeld. Hij vond echt alles goed. Hij kreeg een tuigje om en daar liep hij meteen goed aan. Lekker even de omgeving verkennen, aan de katten knuffelen en om aandacht vragen. 

Dat is 1 ding wat zeker is, Badoe wil heel graag aandacht. We denken dat het daarom voor hem fijner is om de enige hond te zijn, zodat hij deze aandacht niet te veel hoeft te delen. Met katten zou hij prima samen kunnen leven. 

Het borstelen liet hij ook prima toe, een goede vachtverzorging heeft dit vosje namelijk wel nodig. 

Bent u net als wij op slag verliefd geworden op dit schattige mannetje? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Badoe in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Badoe zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Badoe:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform