Banjo

Banjo

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboren ongeveer half juli 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Klein tot middel, naar verwachting uitgegroeid niet groter dan mama Salva (die 10-12 kg weegt).

Verblijft in: Macedonië

Banjo is geboren ongeveer half juli en bijna klaar om te reizen. Het wordt langzaam maar zeker kouder in Macedonië en het is de hoogste tijd voor een echte warme mand.
Zij en haar broertjes en zusjes zijn lieve en sociale hondjes, welke waarschijnlijk niet veel groter zullen worden dan hun mama Salva (die ongeveer 10-12 kg weegt).

Banjo is een van de teefjes uit dit nestje. Wij hebben haar ontmoet en haar ervaren als een lieverd, die dol is op speelgoed in alle vormen en maten, ze is tevens (overigens allemaal) gek op de leuke dingen, die de mensen haar brengen (knuffelen, stoeien en soms ook iets lekkers). Zij is de kleinste uit dit nestje, maar laat zich allesbehalve ondersneeuwen. Al met al een heerlijk hondje.

Salva en haar pups zijn eveneens in de steek gelaten in Macedonië en werden door onze rescuer ter plaatse onder haar hoede genomen. Zij kregen daar zelfs een bonuszusje bij, die geen mama meer had en toch nog afhankelijk was van melk.
Banjo zal zich in haar karakter uiteraard nog een heel stuk moeten gaan ontwikkelen, maar we zien nu een hondje dat sociaal is met soortgenoten.

Wilt u een aanvraag doen voor deze kleine lieverd?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Banjo in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Banjo zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.