Bella

Bella

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: geschat 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Jaagt ze graag achteraan om te spelen

Formaat: middelmaat van 45 cm en zo’n 17 kilo

Maak kennis met Bella, een prachtige 2-jarige mix op zoek naar een liefdevol thuis. Ze is een vriendelijke, actieve hond en de perfecte metgezel voor elke wandeling of elk avontuur. Bella zal graag bij je zijn waar je ook gaat. Ze is een middelmaat van 45 centimeter hoog en circa 17 kg.

Hoewel ze positief testte op hartwormen, is dit probleem inmiddels opgelost en is ze weer helemaal gezond. Bella heeft waakinstinct en een speelse persoonlijkheid. Het is niet ongebruikelijk om haar op het dak van haar hondenhok te zien in de shelter in Noord-Macedonië waar ze nu verblijft.

Bella is goed gezelschap voor andere honden, katten wil ze nog wel eens najagen om mee te spelen. Deze, toch wel grappige, hond is klaar om te reizen. 

Wilt en kunt u Bella een plek in uw leven geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Bella in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Bella zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Invulformulier voor Bella:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit