Bibi

Bibi

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Pup, ongeveer 10 maanden (geboren ongeveer januari 2023)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Naar verwachting een middelmaat

Graag stellen wij u voor aan Bibi. Bibi is als pup gered van de straat, terwijl ze parvo onder de leden had. Daarvan is zij gelukkig goed herstelt. Bibi is nu ongeveer 10 maanden oud en is zover in het vaccinatieproces, dat ze klaar is om te reizen.

Bibi kan heel goed overweg met de andere honden in de shelter, ze kan spelen als de beste. Met de katten daar gaat het ook prima, maar hou er rekening mee dat het een jonge hond is, die graag speelt en dat ook met een kat wellicht zou willen.

Momenteel verblijft Bibi nog in de shelter van Viktor in Macedonië. Naar verwachting zal ze uitgroeien tot een middelmaat. Wij zien dat Bibi nog een boel energie heeft, die ze ook hier wel echt kwijt moet kunnen. Dus lekkere en lange wandelingen zijn gewenst en een cursus zou ze zeker ook op prijs stellen verwachten wij.

Heeft u interesse in deze prachtige verschijning? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Bibi in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Bibi zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.