Billy IN NEDERLAND

Billy IN NEDERLAND

Geslacht: Reu

Leeftijd: 9-10 maanden

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Groot met 30 kg

Verblijft in: Leiden

Billy werd uit de handen van niet verantwoordelijke eigenaren gered. Ongewenst en onbemind, omdat je geen rashond bent, maar een mix van Samojeed en retriever. Gedumpt in de hoek van de tuin met een geïmproviseerde omheining. Restjes brood en wat van tafel overbleef kreeg hij te eten, geen beweging, laat staan aandacht en liefde. Zo zag het begin van Billy zijn leven eruit. Daar sta je dan met je 9-10 maanden. Het vertrouwen in de mens gelukkig niet verloren, sterker nog, hij is dol op mensen.

Billy herleeft zijn puppytijd gewoon en hij wil ontzettend graag leren en het goed doen. Het is een lieve sociale hond, die ook getest is met katten. Dat deed hij best wel heel erg goed.
Er zit geen verkeerde haar op zijn lijf.
Door het gebrek aan beweging en slechte voeding, had deze prachtige jongen flink overgewicht. Hij is al de nodige kilo’s verloren en het staat hem goed.

Wie is verliefd op zijn prachtige koppie en zal hem wel bieden wat hij nodig heeft? Bent u dat toevallig?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Billy in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Billy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Billy in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Billy sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Billy hier sponsoren.