Bohdi in Nederland

Bohdi in Nederland

Geslacht: Reu

Leeftijd: Zo’n 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Kleine middelmaat, zo’n 40 cm

Bodhi is volgens zijn opvanger een schat van hond en een grote knuffelbeer. Dit vrolijke mannetje van zo’n 2 jaar oud komt oorspronkelijk uit Roemenië.

Bohdi houdt van een lekkere wandeling en loopt keurig aan de lijn. Hij blaft dan nog wel eens naar andere honden, iets waar zijn opvanger al mee traint. Hij is dol op spelen, met speelgoed of met het hondje in het gastgezin. Tijdens het spelen springt en hapt hij nog wel eens uit enthousiasme. Hij bijt zeker niet door, maar we plaatsen hem liever niet bij kinderen jonger dan 10 jaar. Hij kan ook prima tot rust komen.

Het is een rustige eter, kan traplopen, ligt graag bij je en kan al even alleen thuis blijven. In een nieuw huisje moet dit opnieuw rustig omgebouwd worden. Bohdi is waaks als de bel gaat of als hij buiten iets hoort. Hij springt en blaft van blijdschap bij bezoek.

Wilt u een aanvraag doen voor lieve Bohdi? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Bohdi in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Bohdi zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Bohdi:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform