Bohdi IN NEDERLAND

Bohdi IN NEDERLAND

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Nu ongeveer 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middel 40cm

Bohdi is volgens zijn opvanger een schat van hond en een grote knuffelbeer. Dit vrolijke mannetje van zo’n 2 jaar oud komt oorspronkelijk uit Roemenië. Hij houdt van een lekkere wandeling en loopt keurig aan de lijn. Hij kan heel rustig kennismaken met andere honden en heeft goed door als de andere hond met rust gelaten wil worden.

Hij is dol op spelen, met speelgoed of met het hondje in het gastgezin. Tijdens het spelen springt en hapt hij nog wel eens uit enthousiasme. Hij bijt zeker niet door, maar we plaatsen hem liever niet bij kinderen jonger dan 10 jaar. Hij kan ook prima tot rust komen.

Bohdi is een rustige eter, kan traplopen, ligt graag bij je en kan al even alleen thuis blijven. In een nieuw huisje moet dit opnieuw rustig omgebouwd worden. Als de deurbel gaat, kwispelt hij vrolijk naar de deur. Als er dan iemand binnenkomt, kan hij wel van blijdschap tegen de bezoeker opspringen. Springen is sowieso iets dat erg in hem zit, Bohdi is een enthousiast mannetje. Wilt u een aanvraag doen voor blije Bohdi?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Bohdi in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Bohdi zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Bohdi:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit