Bonnie GERESERVEERD

Bonnie GERESERVEERD

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboren ongeveer juli 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein

Verblijft in: Macedonië

Een paar dagen oud, je oogjes nog gesloten en gedumpt in de straten van Macedonië. Een lieve dame bracht je met de fles ‘groot’ en zorgt top op heden heel goed voor lieve kleine Bonnie.

Bonnie is een pupje wat binnenkort mag uitvliegen naar haar eigen warme mandje. Bonnie zal een klein hondje blijven. Ze is sociaal met andere honden en met katten. Haar dikste vriend is een kitten (Simba) in dezelfde leeftijd als zij.

Bonnie wordt omschreven als een lieve, kleine pup. Haar karakter zal zich naarmate ze ouder wordt natuurlijk nog verder moeten ontwikkelen.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Bonnie in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Bonnie zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Bonnie in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Bonnie sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Bonnie hier sponsoren.