Bono IN NEDERLAND

Bono IN NEDERLAND

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelslag (22-23 kg)

Bono zit op dit moment in opvang in Ter Apel. Zijn fostermama zegt over hem:

Bono heeft ontzettend veel stappen gemaakt! Alhoewel hij vooral nieuwe mensen nog spannend vindt, maakt hij hier ook echt vorderingen. Hij komt er steeds makkelijker bij zitten om uit nieuwsgierigheid toch even mee te kijken wie of wat er nu aanwezig is. Soms pakt hij zelfs een koekje aan!

Tegenwoordig ligt Bono steeds minder in de bench, maar zoekt hij lekker een mand of kussen op om erbij te komen liggen. Bono is dol op snacks, dus die worden rijkelijk gebruikt als hij zich weer over zijn angst en onzekerheid zet!

Hij is een verlegen knul met een sprekend karakter. Hij speelt graag met speelgoed, is dol op soortgenoten en ook met de katten kan hij goed overweg. In huis is hij een rustige hond en kan goed eventjes alleen thuis blijven.

Buiten is hij echt een spring-in-het-veld en geniet met volle teugen van alle wandelingen. Liefst loopt Bono door de bossen met allerlei heerlijke geurtjes, maar ook door de rustige wijk vindt hij steeds minder spannend. Langs de weilanden met schapen of paarden vindt hij ook oké.

Bono is erg leergierig en wil graag bevestiging van de mens dat hij het goed doet. Wij plaatsen Bono niet bij (kleine) kinderen en bij voorkeur bij een andere hond in een rustigere omgeving. Een plek waar hij zich nog verder kan ontwikkelen tot de hond die knuffelen steeds fijner vindt en leert dat mensen misschien toch niet zo eng zijn als hij, vooral in het begin, dacht!

Heeft u interesse in Bono? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Bono in. Het pre adoptieformulier vindt u hieronder in een link. Het informatiedocument vindt u in het menu bij de documenten.

Het invulformulier voor Bono:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform