Briese

Briese

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer 2014

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Middel-Groot 55 cm en ongeveer 35 kg

▪️ Verblijft in: Roemenië

Deze vriendelijke reu leeft in de privéshelter van rescuer Gabriëla in Roemenië. Hij is al wat ouder, geboren ongeveer 2014. Wat zou het geweldig zijn als juist hij nog wat ontzettend mooie jaren in een eigen huisje mag doorbrengen. Met een eigen mand en waar alle aandacht speciaal voor hem is. Voor lieve Briese!

Briese is zo’n 55 cm hoog en weegt 35 kilo. Hij is volledig gevaccineerd, heeft een microchip en is behandeld tegen vlooien en wormen. Ook is hij gecastreerd. Kortom: Breise is er helemaal klaar voor om deze kant op te komen!

Een andere hond in huis zal geen probleem zijn. Hoe hij met katten is, kan getest worden.

Vindt u nou ook dat deze lieverd alle liefde van de wereld verdient en kunt u hem een heerlijke mand voor hem alleen geven?

Bent u niet in de gelegenheid om Briese in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Briese sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.

Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Briese hier sponsoren.