Button GERESERVEERD

Button GERESERVEERD

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboren ongeveer half juli 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Uitgegroeid waarschijnlijk niet meer dan mama die weegt ongeveer 10-12 kg. Dus klein tot een kleine middelmaat.

Verblijft in: Macedonië

Lieve kleine Button is geboren ongeveer half juli en dus bijna klaar om te reizen. Het wordt langzaam maar zeker kouder in Macedonië en het is de hoogste tijd voor een echte warme mand.
Zij en haar broertjes en zusjes zijn lieve en sociale hondjes, welke waarschijnlijk niet veel groter zullen worden dan hun mama Salva (die ongeveer 10-12 kg weegt).

Button is een van de teefjes uit dit nestje. Wij hebben haar ontmoet en haar ervaren als een lieverd, die zich bescheiden opstelt en zachtaardig opstelt. Neemt niet weg dat ze toch die heerlijke en onbezonnen puppy energie heeft.

Salva en haar pups zijn eveneens in de steek gelaten in Macedonië en werden door onze rescuer ter plaatse onder haar hoede genomen. Zij kregen daar zelfs een bonuszusje bij, die geen mama meer had en toch nog afhankelijk was van melk.
Button zal zich in haar karakter uiteraard nog een heel stuk moeten gaan ontwikkelen, maar we zien nu een hondje dat sociaal is met soortgenoten.

Wilt u een aanvraag doen voor deze kleine lieverd?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Button in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Button zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.