Casper

Casper

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Ongeveer 1 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Kleine middelmaat

Update 3-11

Casper in werkelijkheid een stuk kleiner dan ik had verwacht, wat een ontzettend lief kereltje! Loopt goed aan de lijn mee en is dol op de aandacht die er even (buiten de gewoonlijke mensen die voor hem zorgen) van ons kreeg. Casper is een hond die graag actief wat voor zijn baas wil gaan doen schat ik in. Wat herder ervaring is wel fijn. Zijn rugzakje heeft hij zoals hieronder beschreven staat, maar wij hebben dat zelf nog niet ervaren.

Casper verblijft in Macedonië en is ongeveer 1 jaar oud. Hij is waarschijnlijk een kruising herder. Echt wel een hond die een ervaren hand nodig heeft. Desalniettemin een lieve vriendelijke knul. Hij was onderdeel van een sterilisatieproject, maar Mira vond het erg lastig hem terug op straat te zetten. Zijn vriendelijke karakter zorgde ervoor dat hij nu de kans krijgt op een andere plek dan in Macedonië op de straat.

Casper is sociaal met andere honden, naar mensen is het een hele vriendelijke kerel. Echter is het wel gebleken dat hij veel slaag heeft gehad op straat. Hij reageerde op straat om een meneer met een wandelstok, dat is wel even iets waar men rekening mee moet houden en hij zal op sommige gebieden weer wat vertrouwen moeten opbouwen.

Heeft u interesse in Casper? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Casper in. Het pre adoptieformulier vindt u hieronder in een link. Het informatiedocument vindt u in het menu bij de documenten.

Het invulformulier voor Casper:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform