Charlie

Charlie

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geboren ongeveer half juli 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Naar verwachting klein blijvend (kort op de pootjes)

Verblijft in: Macedonië

Charlie’s reis begon toen hij werd gedumpt door een schetsmatige man in de stad waar onze redder Elena woont. Er zaten nog andere honden in het nest, en op de een of andere manier vond hij een thuis voor de andere honden. “Gelukkig” wilde niemand van de mensen Charlie, dus kwam hij bij Elena terecht.

Charlie is vol vreugde, speelsheid en liefde. Dit jongetje is geboren in juli en is nu ongeveer 4 maanden oud. Charlie verkeert in goede gezondheid en is hij klaar om zijn forever home te vinden. 

Met korte benen en de onderscheidende kenmerken van een teckel is Charlie een charmante kleine jongen. Als hij inderdaad wat teckelgenen heeft, groeit hij uit tot een knuffelige hond die zijn mensen graag overal vergezelt.

Charlie is een sociale vlinder die goed overweg kan met andere honden en katten. Zijn speelse karakter maakt hem een ​​uitstekende match voor gezinnen, koppels of individuen die op zoek zijn naar een harige vriend om gelach en vreugde in hun leven te brengen.

Zijn kleine formaat maakt hem de perfecte hond voor mensen die in kleinere appartementen wonen. Charlie staat klaar om je huis met liefde te vullen, hoe groot je ruimte ook is.

Wil je hem een ​​warm plekje naast je op de bank geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Charlie in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Charlie zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Charlie in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Charlie sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Charlie hier sponsoren.