Cody gereserveerd

Cody gereserveerd

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: geschat rond de 8 maanden

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Dit kan getest worden

Formaat: middelmaat, 20 kilo

Toen rescuer Elena Cody vond, was hij heel erg dun en ze kon merken dat hij behoorlijk wat mee had gemaakt. Zij nam deze reu liefdevol op, zodat hij eerst kon bijkomen. Hij heeft in die tijd dat hij bij haar is mooie stappen gemaakt in zijn groei, op alle vlakken.

Cody verblijft in Macedonië en is naar schatting een maand of 8 oud. Hij is geweldig met mensen. Hij krijgt het liefst zoveel mogelijk aandacht in de vorm van aaien en spelen. En hij is ook dol op lekkere snoepjes. Als het op eten aankomt, is hij wel wat dominant naar honden die kleiner zijn dan hij. Verder is Cody zeker sociaal als het gaat om contact met andere honden.

Met z’n 8 maanden is hij nu een middelmaat hond, hij weegt nu rond de 20 kilo. Zijn redder in nood Elena verwacht niet dat hij nog heel veel gaat groeien of heel groot gaat worden.

Heeft u een voor-altijd-huisje voor lieve Cody? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Cody in via de link hieronder.

Invulformulier voor Cody:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform