Conall

Conall

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geboren ongeveer december 2022 – januari 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Kleine middelmaat 10 kg

Verblijft in: Macedonië

Lieve Conall werd midden op de weg aangetroffen op de aanrijroute naar een ziekenhuis in Macedonië. Auto’s deden hun best om om hem heen te rijden. Duidelijk een hond die het leven op straat niet gewend is en het ook niet lang zou redden.

Inmiddels is hij opgenomen in de shelter, maar hij vindt het vreselijk daar. Hij klimt over de hekwerken om op zoek te gaan naar menselijke aandacht. Conall is nog een jonge hond van waarschijnlijk nog net geen jaar oud.
Hij is sociaal met de andere honden in de shelter en op de kat bij de dierenarts reageerde hij met heel veel rust.

Wij hopen dat we hem heel gauw zijn koffertje kunnen laten pakken, want dit vriendelijke kereltje voelt zich ellendig in de shelter. Wilt u hem dit o zo belangrijke warme mandje aanbieden?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Conall in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Conall zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Conall in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Conall sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Conall hier sponsoren.