Dixie

Dixie

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboren ongeveer september/oktober 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Uitgegroeid waarschijnlijk een middelmaat (rond de 20 kg, let op dit zijn alleen verwachtingen, geen zekerheden)

Verblijft in: Macedonië

Als rescuer ben je dagelijks zoveel onderweg, van dierenarts naar shelter, naar opvangplekken en ga zo maar door. U kunt zich voorstellen, dat op die manier je shelter ook nooit leeg raakt door al dat leed wat je onderweg tegenkomt. Zo ook kwam zij Noel en haar pups tegen. Noel heeft Macedonië inmiddels verlaten, zij zit momenteel in de UK.

Noel en haar vier pups werden ernstig mishandeld door iemand. Daarbij verloor Noel het zicht aan 1 oog. 1 van de pups overleefde dit verhaal niet, maar de overgebleven 3 maken het goed.

Beide broertjes zijn al aan u voorgesteld. Dixie is het enige teefje uit dit nest. De vrijwilligers oefenen met alle hondjes zoveel als ze kunnen met wandelen aan een riem, naast alle andere zorgtaken, die ze allereerst moeten uitvoeren uiteraard.
Dixie is een typische jonge pup van ongeveer 4,5-5 maanden oud. Zij is sociaal met de andere honden en de rustigste van het nest.
Hijn moeder woog zo’n 18 kg en naar verwachting zal zij ook een middelmaat zijn als zij eenmaal is uitgegroeid.

Dixie zoekt haar eigen warme mand en een liefdevolle en veilige plek. Heeft u een plekje voor haar vrij?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Dixie in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Dixie zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Dixie in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Dixie sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Dixie hier sponsoren.