Dottie IN NEDERLAND

Dottie IN NEDERLAND

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: 7 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: (Dottie heeft in Macedonië kennisgemaakt met een kat, maar vanwege haar speelse karakter zijn we niet zeker of dat goed gaat)

Formaat: Kleine middelmaat 14 kg

Verblijft in: Nederland

Update Dottie:

Dottie is alweer eventjes geleden naar Nederland gekomen en ze doet het hartstikke goed. Ze stelt zich sociaal op naar de andere hond in huis en is hartstikke lief voor mensen.

Dottie is een kleine middelmaat hond. (Let op, ze zal niet in een fietsmand passen).

Haar opvangers beschrijven haar als slim, ondernemend een tikkeltje ondeugend, super enthousiast en heel aanhankelijk!

Volgens haar paspoort (let op dit zijn schattingen) is ze geboren 20-6-2017, maar vergis u niet Dottie heeft nog steeds energie voor 10. Voldoende wandelen is voor haar echt wel belangrijk.

Dit prachtige meisje gaat iemand heel erg gelukkig maken!

Het verhaal van Dottie vanuit Macedonië:

Dottie haar eigenaren verhuisden naar Duitsland en vonden het acceptabel haar op in Macedonië op straat achter te laten. Via de chip registratie zijn onze rescuers hierachter gekomen.

Een hondje zoals zij en met haar leeftijd gaat het op straat niet lang redden, het is maar goed dat ook deze weer de juiste mensen tegenkwam.

Dottie is dan wel 7 jaar, maar dat laat ze op geen manier zien. Ze is nog dol op spelen, wandelen en zit nog vol levenslust. Ook is Dottie gek op mensen en de aandacht die ze daarvan krijgt wordt ook enorm op prijs gesteld door haar.
Met andere honden is ze ook sociaal.

Dottie is op zoek naar haar eigen 5 sterren huisje. Heeft u deze in de aanbieding? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Dottie in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Dottie zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.