Famke in Nederland

Famke in Nederland

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: ongeveer 4 jaar, 2 jaar in Nederland

Sociaal met honden: Ja, maar ze zoekt graag haar eigen maatjes uit

Sociaal met katten: Nee

Formaat: labradorformaat en 27 kg

Graag stellen wij Famke aan u voor. Famke heeft het formaat van een labrador en weegt zo’n 27 kilo. Ze komt oorspronkelijk uit Noord-Macedonië en is sinds dik 2 jaar in Nederland (Friesland). Vanwege persoonlijke omstandigheden van haar huidige eigenaar, zoeken wij opnieuw een huisje voor deze lieve hond. Iedereen wil graag het allerbeste voor Famke.

Famke is nu zo’n 4 jaar en lekker speels. Ze is leergierig en nieuwsgierig, dus ze is met vlag en wimpel geslaagd voor de gehoorzaamheidscursus. Ze vindt het leuk om te spelen met andere honden, maar ze zoekt zelf haar maatjes uit. Ze spreekt de hondentaal goed.

Deze knappe dame vindt het heerlijk om buiten te zijn. Met wandelen doe je haar een enorm groot plezier. Famke wordt hier echt heel blij en enthousiast van en ze houdt het rustig uren vol. In de auto naar een fijn wandelgebied kan ze prima. Net als loslopen. 

Famke is geen allemansvriend, maar als je haar vertrouwen wint, is ze een vriendin voor het leven en gaat ze voor je door het vuur! Ze kan, indien het voor haar als een onveilige situatie voelt, beschermend overkomen. Dit kan met de juiste positieve begeleiding goed onder controle worden gehouden. Famke is een hond die het fort bewaakt. Ze kan goed alleen thuis zijn, in een nieuw huisje moet dit wel opnieuw worden opgebouwd. 

We zoeken voor Famke een fijn thuis met het liefst een beetje ruimte om het huis en iemand die lekkere, lange wandelingen met haar wil maken. 

Heeft Famke uw interesse gewekt en mag ze uw vriendin voor het leven worden? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Famke in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Famke zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Famke:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit