Felix

Felix

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: 7 maanden (d.d. augustus 2023)

Sociaal met honden: ja

Sociaal met katten: ja

Formaat: klein

Verblijft in: Macedonië

Kleine knappe Felix werd met zijn broertjes/zusjes en mama gedumpt in Macedonië. Viktor onze rescuer ter plaatse nam ze onder zijn hoede. De hele familie heeft inmiddels een thuis gevonden, maar Felix bleef achter. Dat kunnen we natuurlijk niet zomaar laten gebeuren met zo’n leuk hondje!

Felix verblijft nog in Macedonië, maar is klaar om zijn koffertje te pakken. Hij is momenteel ongeveer 7 maanden ouden (d.d. augustus ’23) en zal relatief klein van maat blijven.

Lieve Felix is een sociaal hondje. Dat wil zeggen sociaal met andere honden, katten en ook met mensen.
Felix heeft een heerlijk en speels karakter. Valt u nu als een blok voor deze kleine, knappe jongen?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Felix in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Felix zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Felix in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Felix sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Felix hier sponsoren.

Invulformulier voor Felix:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit