Frenkie IN NEDERLAND

Frenkie IN NEDERLAND

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geschat 3,5 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Klein (ongeveer 8 kilo)

Update opvanggezin in Guttecoven

Frenkie is in opvang in Nederland en supergeliefd door zijn opvanger! Alle honden verdienen een gouden plek, maar sommigen stelen toch iemands hart en dat is met hem zeker het geval. Frenkie is oorspronkelijk afkomstig uit Macedonië, waar hij met een paar andere honden buiten aan een ketting lag.

Hij is ongeveer 3,5 jaar oud en een prachtige verschijning, maar wel helaas door zijn kleur wat moeilijk vast te leggen hoe mooi hij wel niet is. Frenk is sociaal met andere honden en lief voor mensen, hij wil het heel graag goed doen. Frenkie maakt nog altijd stappen in zijn ontwikkelingen en is nog steeds erg leerbaar. Hij kan alleen niet in een gezin met kinderen jonger dan 12 jaar geplaatst worden. Hij is goed zindelijk en wandelt met heel veel plezier met het roedeltje binnen zijn opvang. Al met al is het een ontzettend lief kereltje….

Heeft u interesse in Frenkie? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Frenkie in. Het pre adoptieformulier vindt u hieronder in een link. Het informatiedocument vindt u in het menu bij de documenten.

Het invulformulier voor Frenkie:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform