Frumusica

Frumusica

Geslacht: Teef

Leeftijd: 1,5 jaar (geboren januari ’22)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat 44 cm

Afkomst/verblijfplaats: Roemenië

Frumusica is een van de 3 overgebleven zusjes. Eerder presenteerden we al Paris. Frumusica is de kleinste van de 3. De broertjes uit dit nest hebben alleen een thuis gevonden.
Deze familie werd in een verlaten tuin aangetroffen toen ze nog klein waren, moeder werd gesteriliseerd en weer uitgezet, de kleintjes werden van de straat gered. Frumusia is een heel sociaal hondje. Ze kan goed met andere honden en stelt zich daarbij bescheiden op. Ook met katten doet zij het prima.
Frumusica danst met haar hele lijf als ze haar rescuer ziet van blijdschap. Het is een lief, blij en innemend hondje. Zij verlangt naar iemand die veel tijd met haar door wil brengen, lekker wil gaan wandelen en het leuk vindt om met haar te gaan trainen. Frumusica kijkt uit naar een plekje waar ze de aandacht, tijd en liefde krijgt die ze zo verdient.

Kunt u Frumusica bieden wat ze zo nodig heeft?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Frumusica in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Frumusica zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Frumusica in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Frumusica sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Frumusica hier sponsoren.

Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit