Fudge in Nederland

Fudge in Nederland

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: ongeveer 2,5 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Klein, 32 cm, 8 kilo

Verblijft in: Nederland

Fudge: van een verlegen straathondje naar een heerlijk hondje dat graag naar je toekomt voor een knuffel of aai.

Wij hebben kleine Fudge meegemaakt in zijn privéshelter in Roemenië en nu is hij bij 1 van onze topopvangers in het zuiden van Nederland. Bij de eerste berichten en foto’s vroegen wij ons even af of dit wel hetzelfde verlegen hondje was als dat wij in Roemenië hadden ontmoet. Want wat is Fudge snel uit zijn schulp gekropen en wat heeft hij een mooie stappen gemaakt in zijn opvanggezin.

Het hondje des huizes heeft daar vast ook een rol in gespeeld, want die stelt elke nieuwkomer meteen op zijn of haar gemak. Lekker samen spelen en samen de buurt verkennen. Tijdens deze wandelingen heeft Fudge al kennisgemaakt met andere honden. Dit ging goed, hij ziet in allemaal een nieuw vriendje. Hij loopt, na even wennen aan zijn tuigje, goed mee aan de riem en geniet van zijn ommetjes.

Deze knapperd is zo’n 32 cm, 8 kilo en gecastreerd. Ook is Fudge zindelijk. Hij kan een tijdje alleen zijn en doet graag een lekker dutje. Hij geniet ervan als je een balletje gooit. Hij rent erachteraan, pakt het en speelt ermee. En als je geluk hebt, brengt hij het terug ;-).

Wilt u lieve, leuke Fudge leren kennen en hem zijn forever home geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Fudge in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Fudge zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Fudge:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit