Georgia (Gigi) in Nederland

Georgia (Gigi) in Nederland

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: geschat 3 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Kleine middelmaat, zo’n 41 cm en ongeveer 8 kilo

Dit prachtige en bescheiden meisje heet Georgia (door haar foster Gigi genoemd) en heeft een zacht en liefdevol karakter. 

Georgia is ongeveer 3 jaar, zo’n 41 cm hoog en weegt circa 8 kilo. Ze heeft ooit een huis in Servië gehad, maar de mensen verhuisden. De honden waren toen niet langer gewenst en bleven zonder zorg of voeding achter.

Georgia is daarom naar een shelter gebracht en heeft daar een lange behandeling tegen hartworm ondergaan. Gelukkig is ze hier nu helemaal negatief op getest en kon ze 29 april 2022 eindelijk naar haar lieve opvanger in Nederland vertrekken. In Blijham (Groningen) is ze op afspraak te bezoeken.  

Dit lieve hondje geniet van een lekkere wandeling en van lekker knuffelen op de bank. Bezoek wordt blij begroet en ze geniet met volle teugen van alle aandacht! Wel wordt ze, door haar bescheidenheid, makkelijk ondergesneeuwd en geniet ze van een rustige omgeving. Daarom wordt ze niet geplaatst bij jonge kinderen of erg drukke honden. 

Een goed omheinde tuin is een voorwaarde voor haar. Georgia is gesteriliseerd, ingeënt, gechipt, behandeld tegen wormen en vlooien en in het bezit van een Europees paspoort.

Heeft u een gouden mand klaar staan voor dit prachtige en bescheiden meisje? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Georgia in via de link hieronder.

Invulformulier voor Georgia:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform