Gino

Gino

Geslacht: Teef

Leeftijd: Ongeveer 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Kan getest worden

Formaat: Grot, 55 cm, 35 kilo

Verblijft in: Roemenië

Gino is 1 van de 11 honden die onlangs gered zijn uit het gemeente-asiel in het Roemeense Onesti. Een heel lieve dame sponsort hem en de andere 10 honden, zodat zij nu kunnen verblijven in de privéshelter van onze rescuer Gabriëla. Knappe Gino is een super vriendelijke hond van zo’n 55 centimeter groot. Hij weegt rond de 35 kilo en is gecastreerd. Zijn paspoort is helemaal in orde en hij zou met veel plezier naar zijn voor-altijd-huisje in Nederland of België kunnen verhuizen.

Deze leuke hond is zo’n 2 jaar oud. Hij deelt zijn kennel onder andere met Linus, die u ook op onze website vindt. Ze zijn samen naar Gabriëla gekomen. Hij kan dus goed met andere honden opschieten. Met katten zou Gino getest kunnen worden. Het lopen aan de riem is iets waar Gino nog aan moet wennen en waar aan gewerkt mag worden. Zijn redder is hiermee ook aan het oefenen.

Heeft u er alles voor over om lieve Gino een geweldig thuis te geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Gino in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Gino zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Gino:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit