Greg

Greg

Geslacht: Reu

Leeftijd: Geschat 2,5 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat van 48 cm en 25 kg

Deze vrolijke kwispelstaart draagt de naam Greg. Hij heeft een groot deel van zijn jonge leven doorgebracht op een verlaten industrieterrein. Van daaruit is hij naar het gemeente-asiel in de Roemeense stad Onesti gebracht.

Naar schatting is Greg zo’n 2,5 jaar oud. Hij verblijft nu in de privéshelter van onze geweldige rescuer Gabriëla. Daar zit hij met andere hondenmaatjes in een kennel. Maar als hij nou een eigen mandje vindt in Nederland of België, dan komt er weer ruimte voor nieuwe honden die het zo hard nodig hebben.

Greg is een speelse reu met een zeer vriendelijk karakter. Hij is een mooi medium formaat en weegt zo’n 25 kilo. Greg heeft geen problemen met katten en ook kinderen vindt hij wel leuk. Hij heeft in de privéshelter al kennisgemaakt met de 12-jarige zoon van Gabriëla. De kennismaking tussen hond en kind moet altijd wel zorgvuldig begeleid worden, zeker in het begin.

Heeft u een plek in uw huis en uw hart voor deze heerlijke jonge hond? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Greg in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Greg zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Greg:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit