Harper

Harper

Geslacht: Teef

Leeftijd: ongeveer 8 maanden

Formaat: Zal naar verwachting uitgroeien tot een Labrador-formaat

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Macedonië

Hallo potentiële adoptant, dit is Harper uit Macedonië!

Harper werd achtergelaten voor een openbare opvang in Macedonië toen ze nog maar 1 maand oud was. Gelukkig is ze nu veilig en wordt ze verzorgd door onze redder, Viktor, in zijn privéopvang.

Harper is een absolute lieverd met een zachtaardig en liefdevol karakter. Ondanks haar moeilijke start in het leven, heeft ze een innemende en liefdevolle persoonlijkheid die haar een ideale metgezel maakt voor zowel gezinnen als individuen.

Harper kan goed overweg met andere honden, katten en kinderen. Ze heeft een natuurlijke charme en lijkt een band te vormen met iedereen die ze tegenkomt.

Het meisje zal naar verwachting ongeveer zo groot worden als een labrador, waardoor ze perfect geschikt is voor gezinnen die op zoek zijn naar een middelgrote tot grote hond. Met haar opvallende uiterlijk en mooie ogen zal ze zeker de harten winnen van iedereen die ze ontmoet.

Harper verkeert in goede gezondheid en heeft alle benodigde vaccinaties en regelmatige controles gekregen onder de liefdevolle zorg van Viktor en zijn opvangteam. Ze is klaar om te reizen wanneer jij dat bent!

Haar ideale huis zou er een zijn gevuld met liefde, geduld en vriendelijkheid. Een familie of persoon die de toewijding begrijpt van het adopteren van een jonge hond als Harper en bereid is haar de zorg, training en aandacht te geven die ze verdient, zou perfect passen.

Gelooft u dat Harper de perfecte aanvulling op uw gezin zou zijn? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Harper in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Harper zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Harper in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Harper sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Harper hier sponsoren.

Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit