Hooper

Hooper

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: geschat 8 maanden

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: middelmaat

Deze mooie dame kwam in een asiel in Macedonië terecht toen ze zo’n 4 maanden oud was. Nu is Hooper 8 maanden en wacht ze geduldig in een kennel tot iemand haar een huisje kan geven. 

Onze rescuer Viktor vertelt dat Hooper niet gelukkig is in de kennel, omdat ze zo graag in de buurt van mensen is. Ook een zacht bedje om op te liggen, is haar zo gegund.

Dit meisje heeft een hart van goud en houdt van knuffels. Hooper is een sociale hond richting honden en katten. Ze heeft ook al kennis gemaakt met kinderen. Het contact tussen honden en kinderen moet altijd wel even goed begeleid worden.

Hooper is inmiddels gesteriliseerd en loopt netjes mee aan de lijn. Maar deze lieverd zou een stuk gelukkiger zijn als ze ook een eigen huisje had en een mens om van te houden. Iemand die net zoveel van haar houdt! Nu ziet ze steeds haar hondenvrienden vertrekken naar een nieuw huisje en blijft zij achter.

Heeft u een voor-altijd-huisje voor Hooper? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Hooper via de link hieronder in.

Invulformulier voor Hooper:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform