Hugo in Nederland

Hugo in Nederland

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: ongeveer 1 jaar (paspoort: 10-12-2021)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Dit is getest, ook afhankelijk van de kat

Formaat: Middelmaat, 45 cm schofthoogte en 9 kilo

Lieve, fluffy Hugo is sinds eind juni bij een van onze geweldige opvangers in Nederland. U kunt hem daar (Limburg) dan ook bezoeken. Het is ongelooflijk dat er nog steeds niemand voor deze lieverd is gekomen, aan Hugo ligt het in ieder geval niet. Dit speelse reutje is nu ongeveer 45 cm hoog en 9 kilo zwaar. Hugo komt oorspronkelijk uit Roemenië.

Bij het gastgezin in Nederland zien ze Hugo als een sociaal en nieuwsgierig mannetje dat ook wel kan blaffen als de deurbel gaat. Maar het bezoek wordt vervolgens hartelijk ontvangen door een blije en enthousiaste Hugo, echt waaks kunnen we hem dus niet noemen. Hij loopt goed aan de riem en kan ook prima los lopen.

Hugo luistert inmiddels al heel goed en is gevoelig voor beloning, hij wil het graag goed doen. Wij denken dat er ook wat herder in hem zit. Herders willen graag hun baasje helpen. Hij zou een gehoorzaamheidscursus bijvoorbeeld fantastisch oppakken, iets waar je de rest van zijn leven profijt van hebt. Maar ook andere activiteiten op de hondenschool zou hij ontzettend leuk vinden.

Hugo is zindelijk. Hij is ook erg aanhankelijk en lief, komt graag op schoot zitten. Hij sloopt niet, heeft geen bench nodig. Hij is sociaal en speels met de eigen honden en de hondenlogeetjes in het gastgezin. In Roemenië is hij getest met katten, dit ging wel oké, maar de kat moet dan ook honden gewend zijn, het is tenslotte een dynamiek.

Heeft u een eigen plek voor lieve, blije Hugo en de tijd en energie om hem verder te helpen opgroeien? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Hugo in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Hugo zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Hugo:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit