Hugo

Hugo

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: +/- 4,5 maand

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: middelmaat, nu 3 kilo, groeit naar verwachting uit naar zo’n 45 cm

Deze lieve, fluffy pup verblijft nu gelukkig in de privéshelter van onze lieve rescuer Gabriela in Roemenië. Gelukkig, want dat is een betere plek dan de stoep voor het gemeentelijke asiel. Daar is Hugo helemaal alleen  achtergelaten. 

Hij was in erg slechte conditie, heel dun en met erge last van demodex. Demodex is een parasitaire huidaandoening die vaker bij puppy’s voorkomt, zeker als ze een lage weerstand hebben. Hugo is hiervoor behandeld. Eenmaal hiervan hersteld, geeft dit geen blijvende schade.

Hugo is echt een blij ei, heeft veel energie en is heerlijk speels. Deze lieverd is zo’n 4,5 maand jong en weegt nu zo’n 3 kilo. De verwachting is dat Hugo rond de 45 centimeter groot wordt als hij uitgegroeid is, maar bij een puppy’s houden we altijd een slag om de arm. 

Dit kereltje kan goed opschieten met andere honden en ook met katten. Inmiddels is hij helemaal gevaccineerd. Dit betekent dat Hugo helemaal  klaar is om op reis te gaan naar Nederland of België. 

Kan u deze knapperd een plekje bieden waar hij voor altijd mag blijven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Hugo in via de link hieronder.

Invulformulier voor Hugo:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform