Karla

Karla

Geslacht: Teef

Leeftijd: Geschat 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Medium, 50 cm en 28 kg

Veel van de honden die in de priveshelter van onze geweldige rescuer Gabriëla zitten, komen uit het Roemeense gemeente-asiel in Onesti. Dit geldt niet voor Karla. Deze lieve meid is als pup van de straat gered door Gabriëla. Nu is Karla zo’n 2 jaar oud. De hoogste tijd dat zij van een leven in en om een huis, met een warme mand, mag gaan genieten. 

Karla is een grotere middelmaat van zo’n 50 cm en 28 kilo. Ze is ook gesteriliseerd. Gabriëla vertelt over Karla dat zij erg vriendelijk en sociaal is met iedereen die ze ontmoet. Of het nu gaat om mensen, andere honden of katten. Ook loopt ze goed aan de riem. In de shelter heeft Karla de 12-jarige zoon van de rescuer ontmoet. Het blijft van belang om de kennismaking tussen hond en kind zorgvuldig te begeleiden, zeker in het begin.

Wilt en kunt u deze lieve dame omringen met liefde en aandacht, en ziet u al helemaal voor zich hoe jullie samen dingen gaan ondernemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Karla in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Karla zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Karla:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit