Kaya

Kaya

Reu/Teef: Kaya

Leeftijd: Geboren ongeveer half juni 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Uitgegroeid een middelmaatje

Verblijft in: Macedonië

Zojuist presenteerden we u Brian, nu is zijn lieve zus aan de beurt. Dit stel is met ongeveer 2 maanden oud gedumpt in een doos op straat. Gelukkig waren ze al gauw in veiligheid en inmiddels zijn we zo’n 3 maanden verder en zijn de twee klaar voor bemiddeling.

Kaya is dus ook geboren ongeveer half juni. Kaya is ook een energieke hond, maar met een iets rustigere inborst dan haar broertje Brian. Zij is sociaal met andere honden, katten en zelfs de kippen laat ze met rust.

Het allerliefste knuffelt ze met mensen. Al met al een hartstikke leuke pup.

Heeft u interesse in Kaya?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Kaya in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Kaya zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Kaya in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Kaya sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Kaya hier sponsoren.