Lara

Lara

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 4,5 maanden (geboren ergens maart/april)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Naar verwachting een middelmaat

Verblijft in: Macedonië

Lara werd gevonden als pup zijnde samen met haar broertje Lars en nog een andere pup (waarschijnlijk niet hetzelfde nest). Deze 2 lijken wel een tweeling, ze zijn moeilijk uit elkaar te houden. Lara is wat lichter van kleur.
Lara is een super sociale hond met andere honden en naar mensen. Ook met deze lieverd wordt al flink geoefend met wandelen aan een riem. Al met al is het een fijne pup die uitgegroeid waarschijnlijk een middelmaatje zal blijven.

Lara en Lars zijn allebei dol op spelen en zijn gek op water. De twee zijn ongeveer 4,5 maanden oud en zijn klaar om te reizen, zij verblijven momenteel nog in Macedonië.

Wilt u een aanvraag voor Lara?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Lara in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Lara zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Lara in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Lara sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Lara hier sponsoren.

Invulformulier voor Lara:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit