Levi

Levi

Geslacht: Reu

Leeftijd: pup geboren 3 september 2022

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Naar verwachting 45-50 cm

Onlangs presenteerden we moeder Kary, nu komen we gaan we aan de slag voor haar kleinjes. De beurt is nu aan kleine Levi. Levi is geboren op 3 september in de shelter van Gabriela in Roemenië, dat is ook waar hij nu nog verblijft. Levi is bijna klaar om te reizen, dus voor ons het sein een mooie plek voor hem te vinden.

Naar verwachting wordt ook hij een middelmaat hond. Levi is een zorgeloze en speelse pup, momenteel wat kleiner dan broer Max.
Levi is klaar met zijn entingsproces en dus bijna klaar om zijn koffertje te pakken. Levi verblijft momenteel nog in Roemenië.
Wij adviseren altijd een cursus met welke hond dan ook te gaan doen, maar zeker met een pup. Het is niet alleen ontzettend leuk om te doen, maar ook goed voor de band met uw hond en voordelig voor alle toekomstige jaren.

Heeft u interesse in Levi? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Levi in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Levi zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Levi:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit