Libby GERESERVEERD

Libby GERESERVEERD

Geslacht: Teef

Leeftijd: 4,5 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Sociaal met kinderen: Ja

Formaat: Middelgroot, 48 cm, 25 kg

Maak kennis met Libby!

Libby’s reis begon meer dan drie jaar geleden toen zij en haar schattige puppy naar Gabriela’s opvangcentrum in Roemenië werden gebracht. Nu is dit prachtige meisje ongeveer 4,5 jaar oud en wacht ze reikhalzend uit naar haar forever home bij een liefdevol, actief gezin. Libby is middelgroot met ongeveer 48 cm en weegt 25 kg.

Libby zou gedijen in een actief huishouden dat haar speelse karakter kan bijhouden. Een gezin dat van buitenactiviteiten houdt, zoals wandelen, hardlopen of tijd doorbrengen in het park, zou perfect bij haar passen. Ze houdt ervan om op ontdekkingstocht te gaan en te genieten van de vrijheid van hardlopen op de heuvels dicht bij Gabriela’s schuilplaats.

Libby is een echte lieverd met een hart vol liefde. Ze is dol op menselijk gezelschap en houdt van knuffelen. Haar zachte en vriendelijke karakter maakt haar geweldig met andere honden, kinderen en zelfs katten. Ze is een sociale vlinder die snel bevriend raakt met iedereen die ze ontmoet, waardoor ze een heerlijke toevoeging is aan elk gezin.

Deze slimme meid heeft een aantal indrukwekkende vaardigheden en met de juiste begeleiding zou ze een ster kunnen worden in agility- of detectietraining. Haar natuurlijke springvermogen en speelse geest zouden haar een uitstekende kandidaat maken voor behendigheidscursussen. Bovendien zouden haar intelligentie en gretigheid haar tot een geweldige partner maken bij het leren van nieuwe tricks en taken.

Als je op zoek bent naar een harige vriend om deel te nemen aan je actieve avonturen, dan is Libby de perfecte match! Open je hart en huis voor deze ongelooflijke hond en je zult worden beloond met eindeloze liefde en onwrikbare loyaliteit. Heb je interesse om Libby in huis te nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Libby in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Libby zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Libby in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Libby sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Libby hier sponsoren.

Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit