Linda GERESERVEERD

Linda GERESERVEERD

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: 15-6-2021

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat met ongeveer 53 cm

Verblijft in: Macedonië

Linda is ongeveer 2 jaar jaar oud en verblijft op dit moment bij 1 van onze geweldige rescuers in Noord-Macedonië. Ze is als pup aangereden door een auto en heeft hier een breuk in haar middenrif aan overgehouden. Ook heeft ze een kleine misvorming aan haar pootjes.

Dit speciale meisje zal wel een hondje zijn en blijven dat speciale zorg nodig heeft. Denk dan aan een verhoogde voerbak (dus niet op de grond), geen lange wandelingen, niet springen of te veel rennen en geen stress. Gelukkig is Linda een schat van een hond, die veel van mensen en aandacht houdt. Wat je haar geeft aan liefde, zal je driedubbel aan je teruggeven. Haar lieve redder in nood geeft wel toe dat ze Linda verwend hebben, omdat ze dus als pupje was aangereden.

Linda gaat goed om met andere honden. Alleen als het om eten gaat, zal ze haar eigen eten bewaken. Ze is sociaal met katten en ze kan goed aan de riem lopen. Soms kan Linda ook nog wat schuchter zijn, naar onbekende dingen of mensen.

Kan en wil u deze lieverd alle aandacht geven die ze verdient? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Linda in via de link hieronder.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Linda in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Linda zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Linda in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Linda sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.

Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Linda hier sponsoren.