Linus

Linus


▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer 2020

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Middel tot groot (55 cm en ongeveer 35 kg)

▪️ Verblijft in: Roemenië

Vindt u Linus niet ook een pracht exemplaar? Maar veel belangrijker nog is dat hij enorm vriendelijk is! Net als vele anderen, hoort deze lieverd bij iemand in huis te leven en te genieten van de aaitjes en aandacht die hij krijgt.
Gabriëla is druk met Linus aan de slag. Hij vindt het wandelen aan een tuigje nog wel erg spannend, dus daar wordt aan gewerkt.

Linus is 1 van de 11 honden die onlangs gered zijn uit het gemeente-asiel in het Roemeense Onesti. Een heel lieve dame sponsort Linus en de andere 10 honden, zodat zij nu kunnen verblijven in de privéshelter van onze rescuer Gabriëla.

Met zijn hoogte van 55 cm is deze reu een grotere middelmaat. Linus weegt zo’n 35 kilo. Zijn leeftijd wordt geschat op 2 jaar. Dit maakt dat hij natuurlijk nog lekker speels is en wel wat uitdaging kan gebruiken. In de shelter kan hij goed overweg met andere honden. Hoe hij is met katten kan getest worden.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Linus in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Linus zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Linus in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Linus sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Linus hier sponsoren.