Lolita IN NEDERLAND

Lolita IN NEDERLAND

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: 11-3-2022

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat (schofthoogte ongeveer 50 cm)

Verblijft in: Nederland

Enige tijd geleden deden we een noodoproep voor lieve Lolita en een van onze fantastische adoptanten heeft deze jonge dame liefdevol opgenomen om haar weer klaar te stomen voor haar forever 5 sterren huis.

Lolita heeft helaas de ervaring gehad van een verkeerde eerste plaatsing, daarbij heeft ze veel stress ervaren. Maar zij toont zich bij het huidige opvanggezin als zeer veerkrachtig en herstelt zich mooi.

Lolita is een echte knuffelkont en houdt van menselijk gezelschap, maar ook een stabiele andere hond is wel belangrijk voor haar.

De prettige structuur en gezelschap van vriendin Daisy maakt dat ze zich al heel goed kan ontspannen in huis. Ter ondersteuning om het proces wat te helpen krijgt Lolita speciale brokken die wat meer rust brengen. Ze speelt en stoeit heerlijk met haar grote vriendin, maar kan ook lekker gaan liggen tukken. Met haar zindelijkheid gaat het al heel goed. Alleen in de nacht wil ze nog wel eens een plasje doen, maar ze weet al dat die op het plasmatje thuishoort.
‘Alleen’ thuis zijn (met haar hondenvriendin), kan ze al prima voor een uurtje of 4, dit moet echter bij een verhuizing wel opnieuw worden opgebouwd.

Ook buiten doet Lolita het al hartstikke knap, natuurlijk zijn sommige dingen nog wat spannend, maar ze zet zich er al goed overheen. Wij zien dat Lolita voor iemand een prachtige metgezel zal zijn en hopen dat we gauw iemand voor haar zullen vinden, zodat zij haar hoofdje snel op een kussentje kan leggen, waar ze dan ook voor altijd mag blijven.

Wilt u graag wat meer over Lolita weten?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Lolita in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Lolita zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.