Lucky

Lucky

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geboren ongeveer april/mei 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Uitgegroeid naar verwachting een middelmaat

Verblijft in: Macedonië

Lucky werd gevonden toen hij zo’n 2 à 3 maanden oud was (Geschatte geboorteperiode april/mei 2023). Verstijfd van angst voor mensen was hij destijds. Maar wat een transformatie heeft dit kereltje doorgemaakt!
Het enthousiasme spat werkelijk van hem af. Als u zijn video bekijkt zult u begrijpen dat het vrijwel onmogelijk is foto’s van deze vrolijke vriend te maken. Hij is supersociaal met andere honden en wil vooral rennen en spelen met ze. Ook heeft hij vrienden gemaakt met de katten die in de shelter verblijven, echter denken we wel dat een kat absoluut hondproof moet zijn om samen te kunnen leven met deze vrolijke Frans.

Lucky verlangt naar meer menselijke aandacht, dan hij nu kan krijgen en daarom doen wij wederom ons best een mooie plek voor hem te vinden.

Ziet u dezelfde potentie in deze vrolijke en enthousiaste jongen als wij? En wilt u graag een aanvraag doen?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Lucky in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Lucky zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Lucky in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Lucky sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Lucky hier sponsoren.