Mateo

Mateo

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Ongeveer 4 maanden, geboren eind april

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Sociaal met kinderen: Ja

Hallo potentiële adoptant, ontmoet Mateo!

Ben je op zoek naar een harige metgezel die zonneschijn en geluk in je leven zal brengen? Zoek niet verder, want Mateo staat op het punt je hart te stelen!

Mateo en zijn zus werden gevonden in het bos, verlaten en alleen. Ondanks alle inspanningen om haar te redden, is Mateo’s zus helaas al na twee dagen overleden. Mateo heeft bewezen een echte overlever te zijn.

Mateo is nu ongeveer 4 maanden oud en bloeit op onder de liefdevolle zorg van onze toegewijde redder, Gabriela en haar moeder in Roemenië. Mateo brengt veel tijd door in de tuin van Gabriela’s moeder, waar hij graag omgaat met andere honden, katten en zelfs kippen. Hoewel hij de kleinste van het stel is, benadert en speelt hij onbevreesd alle dieren.

Mateo heeft onlangs al zijn vaccinaties gekregen en ging er als een kanjer mee om! Zijn gezondheid is uitstekend en hij is klaar om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen waar hij zijn eeuwige familie vindt. Met een geschatte grootte tussen 30 en 35 cm is Mateo de perfecte metgezel voor elk avontuur. Of je nu avontuurlijke wandelingen maakt, je opkrult voor gezellige knuffelsessies of spelletjes speelt, Mateo wordt je nieuwe beste vriend.

Mateo is klaar om te reizen. Ben je bereid om je hart en huis te openen voor onze dappere en liefhebbende Mateo? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Mateo in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Mateo zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Mateo in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Mateo sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Mateo hier sponsoren.

Invulformulier voor Mateo:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit