Max GERESERVEERD

Max GERESERVEERD

Geslacht: Reu

Leeftijd: pup geboren 3 september 2022

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Naar verwachting 45-50 cm

Onlangs presenteerden we moeder Kary, nu gaan we aan de slag voor haar kleintjes. We beginnen met kleine lieve Max. Max is geboren op 3 september in de shelter van Gabriela in Roemenië, dat is ook waar hij nu nog verblijft. Max is bijna klaar om te reizen, dus voor ons het sein een mooie plek voor hem te vinden.

Naar verwachting zal Max een leuke middelmaat worden (wat groter dan zijn moeder). Zeker weten doen we dat niet, omdat zijn vader niet bekend is.
Max is gelukkig (in natuurlijk een andere omgeving dan hier in Nederland) zorgeloos aan het opgroeien in de beschermende shelter van Gabriela. Het is dan ook een typische pup (de grootste van het nest), die maar wat graag speelt en stoeit met zijn broertjes en zusje. Het is een kereltje met energie, blijheid en speelsheid, zoals het bij een jonge hond hoort.

Heeft u interesse in Max? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Max in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Max zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Max:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit