Maya GERESERVEERD

Maya GERESERVEERD

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: 3 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein, ongeveer 35 cm

Verblijft in: Romenië

Maak kennis met Maya, een geweldige hond die een liefdevol thuis nodig heeft.

Maya is ongeveer 3 jaar oud en heeft een geweldige persoonlijkheid. Maya’s vorige baasje, die goed voor haar zorgde, brak haar been en moet helaas nog een hele tijd in het ziekenhuis blijven. Als gevolg hiervan kan ze niet meer voor Maya zorgen.

Maya staat nu onder de hoede van onze toegewijde redder, Gabriela, in Roemenië. Momenteel verblijft Maya in Gabriela’s huis samen met andere honden, katten, Gabriela’s zoon en echtgenoot, en staat klaar om vreugde en warmte in je leven te brengen.

Maya is erg vriendelijk en sociaal, waardoor ze een ideale metgezel is voor katten, andere honden, kinderen en volwassenen. Omdat Maya haar hele leven in een huis heeft gewoond, is ze al bekend met de ins en outs van het zijn van een uitstekende kamergenoot. Haar gemakkelijke karakter maakt haar perfect geschikt voor gezinnen en mensen die in kleinere of grotere appartementen wonen.

Maya’s energieniveau is behoorlijk hoog. Maar ze is de perfecte mix van speels en relaxed, waardoor ze een veelzijdige metgezel is voor zowel actief spel als gezellige knuffelsessies.

Ze is gesteriliseerd en is op de hoogte van haar vaccinaties, met een nieuwe set gepland voor het einde van het jaar. Wil je Maya in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Maya in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Maya zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Maya in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Maya sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Maya hier sponsoren.