Mellow

Mellow

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Zo’n 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: middelmaat, zo’n 45 cm

Mellow is een hond die haar naam eer aandoet. Wij hebben in het echt mogen ervaren hoe ontzettend zachtaardig deze lieverd is. Maar je hoeft maar in haar ogen te kijken om dit zelf ook te zien! 

Mellow was één van  de eerste honden die wij zagen tijdens ons bezoek aan Roemenië, van de honden die we al op onze website hadden staan. Maar ze verdient het helemaal om even opnieuw in het zonnetje gezet te worden. Wat was het bijzonder om haar te kunnen knuffelen en aaien en wat gunnen we haar een eigen huisje waar haar zachtheid op waarde geschat wordt.

Deze prachtige dame dook eind vorig jaar op bij de privé shelter van onze lieve rescuer Gabriëla. Ze was toen broodmager en heeft daar echt even van moeten herstellen. Ze heeft een hele metamorfose doorgemaakt. Mellow is rond de 2 jaar oud en ze meet ongeveer 45 cm op de schoft. Mellow is sociaal met andere honden, op katten reageert ze ook best wel goed. 

Wij hebben gezien dat Mellow een hond is die erg haar best voor je doet en voldoende energie heeft. Ze is ook een slimme hond, die waarschijnlijk lekker aan het werk gezet moet worden, maar daarbij wel steun en liefdevolle aanmoediging kan gebruiken. Ze was wel even onder de indruk toen ze een tuigje om kreeg. Daar moet ze echt nog aan wennen. Maar van lekker aaien en knuffelen kan ze nooit genoeg krijgen. 

Ziet u in lieve Mellow een maatje voor het leven en heeft u de tijd en energie om samen aan het werk te gaan? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Mellow in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Mellow zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Mellow:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit