Mimi GERESERVEERD

Mimi GERESERVEERD

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein

Verblijft in: Macedonië

Mimi is een mix hondje (lijkend op Westie), welke is achtergelaten bij de dierenarts. Ze had een flinke bult aan haar flank, waarvan de eigenaar en rescuer aanvankelijk dachten dat het een tumor zou zijn. Gelukkig bleek het ‘mee te vallen’ en bleek het ‘slechts’ een stukje hout onder haar huid, waardoor er een abces ontstond.

Mimi wordt omschreven als een rustig hondje (ze is ongeveer 2 jaar), erg knuffelig, vriendelijk en sociaal met andere honden en katten. Mimi weegt 7 kilo.
Ook voor Mimi hopen we gauw een plekje te vinden, aangezien er een onprettig seizoen voor deze lieve honden aankomt.

Heeft u interesse in Mimi?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Mimi in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Mimi zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Mimi in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Mimi sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Mimi hier sponsoren.