Mimi (gereserveerd)

Mimi (gereserveerd)

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboren ongeveer februari 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Klein (8 kg)

Verblijft in: Macedonië

Kleine Mimi was onderdeel van een sterilisatie project in Skopje Macedonië. Een publieke shelter die de zaakjes goed voor elkaar heeft. Zij vroegen Mira om hulp met het plaatsen van deze kleine lieverd (beleid is terugplaatsen naar de straat om zo het sterilisatieproces op gang te houden). Mimi is namelijk tenger en klein van stuk met haar 8 kg. Kansloos tussen alle grotere honden op straat. Mimi is daar geschoren, omdat haar vacht hevig was gematteerd. Helaas hebben we geen foto’s van haar met haar langere vacht, maar deze zal weer aangroeien.

De kou zal niet lang meer op zich laten wachten en dan zijn deze hondjes erg kwetsbaar. Weinig vet noch vacht om ze warm te houden. Mimi is pas 1,5 jaar oud en sociaal met andere honden, ze leeft momenteel tussen de puppy’s en past zich daar goed aan.

Mimi blaft letterlijk voor aandacht, aandacht waar ze duidelijk naar hunkert. Zodra dit meisje die aandacht dan ook even krijgt transformeert ze volkomen. Ook dit meisje maakte een onuitwisbare indruk op ons tijdens ons bezoek.

Wie geeft deze kleine lieverd wat ze zo ontzettend hard nodig heeft? Zoveel vraagt ze helemaal niet….

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Mimi in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Mimi zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Mimi in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Mimi sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Mimi hier sponsoren.

Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit